Kontakt: noordinarywings@windowslive.com

tisdag 31 mars 2009

. 134 . It's so pretty.

Jag har klarat av en hel månad på Dailybooth! Hur bra är inte jag! 31 dagar! En bild varje dag! Jag tycker att jag förtjänar en applåd eller två.

Dessutom så skiner solen så fint idag och jag har fått vara ute och fota. Jag var till Sveaborg med min lillebror och hans klass som skulle dit och fota, så jag taggade på.

Det var ju så fint väder och jag fick det för Sveps. Så helt perfekt. Jag kände för att göra någonting annat än bara sitta inne vid en dator hela dagen.

Idag fick jag veta att jag och C. skall till min gamla skola, där jag skall börja gå igen, nu på fredagen och träffa en gammal lärare som jag haft år sen. Han kommer ihåg mig ännu och det är lite roligt. Fast det var han som började kalla mig The Force pågrund av mitt efternamn, så varje gång när han kollade vem som var på plats så kallade han mig the force. Det är lite roligt. Så honom skall jag få se på fredagen och veta lite mera om linjen jag skall gå.
Det blir jätte bra.

Dessutom fick jag veta att närstudiedagarna, alltså då när jag skall vara i skolan, kommer att vara på lördagar. Det betyder alltså en hel skola för bara lilla gruppen. För en liten grupp elever. Helt sjukt.

1 kommentar: