Kontakt: noordinarywings@windowslive.com

söndag 29 mars 2009

. 130 . X3Msidan.

Jag satt och undersökte min X3M sida och läste både beskrivningen och min såkallade lista, som egentligen inte är en lista. Den har inte ändrat så mycket på jättelänge för att jag tycker om att ha saker kvar, för att minnas, men nu börjar det kännas som att det kanske behövs lite nytt i den. Visst, åldern har jag såklart ändrat alltid, men det är ungefär det.
Om vi nu tillexempel ser på beskrivningen så finns där Mentorions fina citat som jag tog från en kommentar han skrev i en kompis dagboksinlägg. Det lät så perfekt. Om ni är lata och inte orkar trycka på bilden där uppe så står det såhär: (X3M är som en enda stor gangbang-orgie där db:n och kommentarer ingår intimt umgänge med varandra...) Det där citatet hämtar med sig en hel del minnen och det är lite roligt.

På X3M har jag varit registrerad sen 30.7.04. Det är ganska länge det, så hela sidan är som ett andra, egentligen tredje, hem för mig och jag trivs så bra. Jag har hittat fina vänner via just X3M communityn. Så den betyder hemskt mycket för mig. Och jag är mycket aktiv eftersom jag har 9005 inloggningar just nu. Eller så har jag bara inget liv och loggar in helatiden.

Sen kommer vi till "listan" som jag inte använder som en lista, utan som randomstuff helt enkelt.
Det som var förr länkar till min mycket gamla blogg. Som då inte var så gammal som den nu är.
Alternativa Tankar (en ny början) länkar till en annan blogg som även är gammal nu. Ja, jag har bytt blogg en hel del gånger kan jag berätta åt er alla.

Sen har jag där en del random och sen en del som människor har sagt åt mig och om mig. Sånt som får mig på bra humör helt enkelt.

Prakticumstuderande har jag inte varit på år så det berättar hur up-to-date den är.

Jag ville visa den där åt er och även ha den sparad någonstans eftersom jag nu troligen skall ändra på den lite. Ni skall nog få se den nya sen också.

4 kommentarer:

 1. Oj, då vinner du över mina 6420 inloggningar... Och så har du tagit bort mig :'(

  SvaraRadera
 2. För en stund har jag tagit bort citatet. Det kan ju hända att jag ännu lägger det någonstans på sidan. :)

  SvaraRadera
 3. Jee :D
  Nå inte var det så farligt, jag är förvånad att du hade den där så länge faktiskt :)

  SvaraRadera
 4. Den är så bra! Därför hade jag den där så länge! :D

  SvaraRadera