Kontakt: noordinarywings@windowslive.com

tisdag 14 juli 2009

Mizukaki

Herregud! Tänkte bli lite galen när jag märkte att min bloglovin var på finska! Bara för att jag bor i Finland betyder inte att jag vill ha den på finska! Jag bytte det tillbaka till svenska. Har blivit så van vid att ha den på svenska att det verkligen kändes fel att den var på finska alldeles plötsligt. Fy, vad hemskt!

Har kollat på One Piece med lillebror idag och så kollade vi även första delen av Death Note. Annars så har jag bara läst fanfiction. Vanligt.
Snart skall jag gå och titta en del One Piece och efter det Gossip Girl som kommer på Fyran (Finsk tv.).

-o-o-o-

OMG! My bloglovin was all in finnish and I thought I would go crazy! Just because I live in Finland does not mean that I want it in finnish! I changed it back to swedish. I have gotten so used to having it in sweden that it really feels weird having it in some other language.

Have been watching One Piece with my brother today and we also watched the first episode of Death Note. Besides that I have just been reading fanfiction. Normal.
Soon I will go and watch one episode of One Piece and after that Gossip Girl that comes on Fyran (finnish tv.).

2 kommentarer:

  1. Jag diggar inte heller sånt som byter språk till finska bara för att man bor i Finland. Man måste ju själv få välja vilket språk man vill använda!

    SvaraRadera
  2. Ja, exakt! Och finland är ju ett tvåspråkigt land!

    SvaraRadera