Kontakt: noordinarywings@windowslive.com

tisdag 27 januari 2009

. 33 . So random.

skrivet på X3M.

(En liten upplysning för er som undrar över siffran i rubriken så hittar ni en förklaring till det i min andra blogg dit jag faktiskt även kopierar alla dessa inlägg som jag skriver här.)

Jag saknar mina nattinlägg som jag ibland skriver, men som jag inte skrivit på jättelänge eftersom jag måste gå så tidigt i säng varje dag pågrund av det att jag inte längre bara sitter hemma och inte gör någonting. Jag har ett liv om man så vill säga, även om jag inte ännu heller tror på det.

Föresten så kan jag ju berätta att jag håller på och planerar att söka sommarjobb i Sverige. Det känns ganska så underbart och jag pratade med mamma om det och hon tyckte att det lät jättefint.
Så fint att jag dör lite.

I andra nyheter så kan jag ju meddela att jag börjat äta godis igen och det är lite hemskt. Och jag har minskat massor på köttätandet. Pågrund av en hemsk youtubevideo jag såg för en tid sen. (kommentera om ni vill se den så länkar jag till den.)

Att sånt i mitt liv.

- Humör: ok
- Musik: -

-o-o-o-

written on X3M.

(A little explanation for the number in the title for you people who wonder can you find in my other blog to where I copy all the posts I write here.)

I miss my nightposts that I write sometimes, but haven't for a while now because I have to go to bed early because I have stuff to do in the days. I have a life if one wants to say it like that, even though I still don't believe it.

I could tell you that I am planing to seek a summer job in Sweden. I feels so wonderful and I talked to my mum about it and she said that it sounded good.
So good that I die a bit.

In other news I can tell you that I have started eating candy again and it's terrible. And I have cut down on the meat. Because of a horrible youtube-video that I saw a while ago. (comment if you want to see it and I'll give you a link.)

So that's my life.

Humor: ok
Music: -

English added: July 6th 1:16AM.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar