Kontakt: noordinarywings@windowslive.com

tisdag 20 januari 2009

. 20 . Ont.

Det gör ont i min mun för tillfället och det håller på att ta livet av mig. Jag hoppas att jag får sömn i natt trots smärtan. Jag behöver verkligen sova.

Dessutom fick jag veta att jag inte sen heller har KP imorgon utan kan gå vanlig tid till Sveps på morgonen. Hon har blivit sjuk. Damn. Men sånt händer och jag hoppas att hon kryar på sig. Så det blir tidig väckning och dusch.
Tröttsamt.

Min fina sallad, som består av gurka, sallad och fetaost är i kylskåpet och väntar. Jag kunde inte lägga in tomat eftersom jag inte kan äta tomat just nu alls, på grund av munsåret jag lider av. Jobbigt. Men den är alldeles fin utan tomat.

Nu skall jag nog hoppa i säng. Natt.

-o-o-o-

There is pain in my mouth for the moment and it's killing me. I hope I can get some sleep despite the pain. I really need to sleep.

I also got to know that I don't have KP tomorrow so I can go normaltime to Sveps in the morning. She got sick. Damn. But shit happens and I hope she gets well soon. So it's an early morning and shower.
Tiresome.

My great salad is in the fridge waiting. I couldn't put tomato in it because I can't eat tomato right now because of my mouth. But it's pretty without the tomato too.

Now I will jump in bed. Night.

English added: July 4th 6:49 PM.

1 kommentar: