Kontakt: noordinarywings@windowslive.com

tisdag 20 januari 2009

. 18 . Berättar någonting nytt.

Jag tror inte att jag nämnt om detta en enda gång i bloggen vilket är ganska så fascinerande eftersom det tar en hel del av mitt hjärnutrymme för tillfället.
Länge har jag gått omkring och tänkt och tänkt.
På samma sak.

Och jag vet att jag bara är tvungen att göra någonting åt det så fort jag har tillräckligt med pengar. (egentligen finns det två saker som passar bra in i det här, men det är bara ena jag pratar om.)

Jag vill ha ett piano eller egentligen en synt, men samma sak så whatevah. Jag har faktiskt en gång i tiden, ja i lågstadie, spelat piano. Detta var då när vi hade ett piano hemma så jag kunde öva alltid ibland, dock så var det pianot gammalt och hölls inte stämt alls. Det försvann tillslut.

Men nu har jag börjat fundera och fundera på att ta upp spelandet igen. Det känns som att jag behöver någonting annat kreativt att göra än bara sitta och skriva. Så en synt skulle väl sitta ganska så fint.
Dessutom är det så vackert.

Jag får nog börja spara pengar.

-o-o-o-


I don't think that I have mentioned this in this blog which is pretty fascinating because it takes up a whole lot of brainspace at the moment.
For a long time I have been going around and thinking and thinking.
Of the same thing.

And I know that I will have to do something about it when I have enough money. (there is actually two things that go well here but it's only one that I am talking about.)

I want a piano or actually a synthesizer, but same thing so whatevah. I have really once, in school, played piano. This was when we had a piano at home so that I could practice sometimes, though the piano was old and it didn't stay tuned at all. It disappeared.

But now I have started thinking about taking up playing again. It feels like I need something else creative to do then just sit and write. So it would sit pretty good.
Also it's so beautiful.

I will have to start saving money.

English added: July 4th 2:40PM

2 kommentarer:

  1. Jo ja blir gammal ! :@ Lite kostigt..
    Oj kan du spela piano! :D Visste inte det! Jag tycker du ska köpa det där pianot :)

    SvaraRadera
  2. Haha, jag kan egentligen inget, men jag vill kunna. Så jag vill lära mig.

    SvaraRadera