Kontakt: noordinarywings@windowslive.com

söndag 7 juni 2009

Jewellery

Här har vi mitt nya favoritarmband. Helt klart. Jag minns inte ens när jag senast skulle ha älskat ett armband såhär mycket. För det mesta köper jag inte armband alls för att alla är alltid så långa att de bara faller av.
Men igår köpte jag och är så glad över det. Det är handgjort av en flicka som har bloggen SILLY IDOL (som dock är på finska men därifrån kan man beställa om man vill.). Dock så mitt armband köpte jag på en Second Hand Market där hon var och sålde.
My new favoritbracelet. Totally. I don't even remember when I would have loved a bracelet this much. I don't usually buy bracelets because they're always too big for my skinny arm and just fall off.
But yesterday I did buy one and I'm very happy I did. It's handmade by a girl who has the blog SILLY IDOL (which is in finnish but one can order from there if one wants.) My bracelet I bought from a Second Hand Market where she was selling.Här har vi andra armbandet jag köpte igår. Det är gjort av en sten som kallas Tigeröga och är alldeles otroligt fint. Jag är så förtjust i även det här armbandet. Hon som sålde den åt mig tog även och förkortade den lite så att den passade min arm och det var ju jättesnällt av henne. Hon hade dock ingen hemsida eller annat som jag skulle kunna ge er. Tyvärr. Hon gick lite miste om bra PR. HAHA.
Here we have the other bracelet I bought yesterday. It's made of a stone called Tiger's eye and it's so beautiful. I am a bit of in love with this one too. She who sold it to me even made it so that it fit my skinny arm and that was nice of her. She didn't have any webpage so I can't give you any.


Och så kommer vi till IBERO-setet som jag köpte helt extempore bara för att jag blev så kär. Jag menar den är gjord av snäckskal och en blomma. Så söta och somriga dessutom. Här har vi örhängena och nästa bild är halsbandet.
And here we have the IBERO-set I bought. It's made of shell and a flower. They scream summer. Here are the earrings.Och här har vi som sagt halsbandet i samma serie. Visst är den fin?
Here we have the necklace.


Och här har vi ännu en sak som jag köpte på Second hand Market:en. Så söta och gjorda av Aglaia Design som har en hemsida. De var på rea men jag skulle nog ha köpt dem för fullt pris även. 6 Euro är inte alls mycket. Och de är ju så söta!
And here we have one more thing I bought at the Second Hand Market. So cute and made by Aglaia Design and here is their website. They were on sale but I would have bought them for full price even. 6 euros isn't that much.


Ne nu skall jag åka in till stan med mamma. Ha det så bra vänner små!
Now I will travel to the city with mum. Have fun my small friends!

2 kommentarer:

 1. Hej! :)

  Bloggsatt betygsätter bloggar!

  Vill du bli bloggsatt?

  / Bloggsatt.se

  SvaraRadera
 2. Hi!! I'm the SILLY IDOL-girl and it's so wonderful that I found your blog -accidentally! I was googling my blog (www.sillyidol.blogspot.com) because i was so lazy to write the whole address (hah) and then I find this - crazy! Thank you very much for posting my bracelet and hope you are still enjoying it's lovely clanging!
  Anna

  SvaraRadera