Kontakt: noordinarywings@windowslive.com

onsdag 11 februari 2009

. 58 . Little leaf.


Vem älskar inte egofotografering?

Idag var en ganska så lugn dag på Sveps och jag gjorde inte så mycket. Min hemsida går lite framåt, med småsteg om man så kan säga. Vilket är ganska så roligt eftersom jag börjar gilla den ganska så mycket. Jag blir nöjd med den och det är alltid roligt. Strunt samma om de inte väljer den i slutändan, den är fin ändå.

Visst, jag höll på att bli galen på O:s boxar i Dreamweaver tillslut eftersom det var så mycket information och det mesta gick helt förbi mig eftersom jag inte hann med. Men kanske jag lyckades förstå någonting ändå, med god tur.
Man kan ju alltid hoppas.
Jag har då ingen aning hur jag skall klara mig utan min personliga assistent när Tony far på praktik nästan vecka. Han slutar alltså på Sveps.
Den jäkeln.
Mitt lilla löv.


_________________________________

Who doesn't love egopics?

It was a pretty calm day at Sveps today and I didn't do that much at all. My webdesign is coming along pretty good. Small steps. Which is pretty nice 'cause I have stared liking it a bit. I don't care if they don't choose it, I'm just happy it's so pretty.

O drove me crazy with his boxes in Dreamweaver. It was too much for my little brain to handle. But I hope that I still manage to learn something from it all.
One can always hope.
I don't know what I will do without my personal assistent when Tony leaves Sveps after this week.
He's my little leaf.

1 kommentar:

  1. Awwww "Mitt lilla löv" jag kunde inte låta bli att smälta när jag läste det ^^

    SvaraRadera