Kontakt: noordinarywings@windowslive.com

tisdag 10 februari 2009

. 57 . maybe I should...

Jag lyckas alltid få tid att blogga då när jag egentligen borde sova och inte alls sitta vid en dator. Det börjar bli lite fel på något vis. Av någon underlig anledning så har jag inte tid att blogga så mycket på dagarna längre, vilket är mycket konstig med tanke på att jag sitter framför en dator dagarna i ända...

Jag har börjat fundera på mina nyårslöften igen, som jag glömt lite under en tid nu...eller bara struntat i. Jag borde kanske börja ta upp dem igen, speciellt den där jag sa att jag skall börja PROMENERA en gång i veckan (tror jag att jag skrev...). Det har jag ju inte gjort alls. Jag skäms lite.
Undrar om jag kanske skulle lyckas göra det ifall jag nu sa att jag skall gå en promenad imorgon...dock så tänker jag faktiskt inte lova någonting.

För att vara säker.

Gonatt.

---

Somehow I always find time to blog when I should be in bed and not at all infront of a computer. It's starting to feel wrong somehow. Somehow I can't find time to blog in the day even though I sit infront of a computer all day long...

I have started thinking about my new years resolutions again as I have forgotten them for a while now. I think I should take them up again and do something. Like the walks I told I would start doing once a week. That I have not been doing. I feel ashamed.
I wonder if I would be able to do it if I now said that I would go for a walk tomorrow...though I will not promise anything.

Just to be safe.

Good Night!

2 kommentarer:

  1. Promenader går bra bara man kommer sig iväg

    SvaraRadera
  2. Det är ju just det som alltid är problemet. Att stiga upp och gå ut på promenad.

    SvaraRadera